Solarni nadstreški

Solarni nadstreški uporabljajo neizmerno energijo sonca in tako združujejo vremensko zaščito za vaše vozilo in oskrbo z elektriko za vaš dom ali/in vaše električno vozilo.

Zakaj izbrati solarni nadstrešek ?

1. Prilagojen vašim potrebam

V skladu z vašimi željami in potrebami po električni energiji vam pomagamo izbrati optimalno velikost, moč fotovoltaične elektrarne in velikost baterijske shrambe, za lažjo vizualno predstavo pa v Pauloniji pripravijo 3D prikaz solarnega nadstreška v vašem okolju. Načrtovanje objekta je tako natančno in zanesljivo, njegova izvedba pa hitra in enostavna.

2. Trajnosten

Nakup solarnega nadstreška je dolgoročna naložba, ki pa se hitro obrestuje. Solarni nadstrešek je trajnostno grajen objekt, katerega postavitev ne zahteva večjih posegov.

3. Brez skrbi

Po zaslugi dovršenih in tehnično premišljenih konstrukcijskih elementov in kakovostnih materialov so solarni nadstreški trajni in požarno varni.

4. Okolju prijazen

Solarni nadstrešek oskrbuje vaš dom s trajnostno proizvedeno električno energijo, lahko hrani energijo v baterijski shrambi ali elektriko shranjuje v električno omrežje. Polnjenje električnega vozila poteka brezplačno in ne prispeva h globalnemu izpustu CO2 emisij.

Solarni nadstreški Paulonija


 

Solarni nadstrešek A-SOL


Tipi solarnih nadstreškov A-SOL